Glas beschadigd of kapot? Wij vervangen het meteen

Is het glas van uw woning of bedrijf beschadigd of kapot, dan kan Service Glasherstel dat meteen voor u vervangen. Bel in het geval van beschadigd of kapot glas met het gratis nummer 0800-0200507 en hoor hoe snel wij bij u kunnen zijn. In de meeste gevallen is dat heel snel, want Service Glasherstel zit overal in Nederland. Misschien zelfs wel bij u om de hoek! Wij beschikken namelijk over 180 mobiele werkplaatsen die overal rondrijden in Nederland. Bent u benieuwd waar wij precies te vinden zijn? U kunt dat eenvoudig checken via onze website. Vul uw postcode in en zie gelijk waar de dichtstbijzijnde monteur van Service Glasherstel zich bevindt.

Voordelen van het glas laten vervangen door Service Glasherstel

Waarom zou u uw glas laten vervangen door Service Glasherstel? Wij leggen het u uit aan de hand van de grote voordelen van ons als glasspecialist.

  • Service Glasherstel is voordelig, want wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren scherpe prijzen
  • Wij zijn altijd dichtbij en kunnen u daardoor snel van dienst zijn
  • Wij zijn altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar
  • Wij zijn erkend door alle verzekeraars
  • Wij hebben gecertificeerde monteurs
  • Wij hebben glas voor alle woningen en bedrijven
  • Wij zijn duurzaam en milieubewust

Glas laten vervangen voor nieuw, kwalitatief glas

Kiest u ervoor om uw glas te laten vervangen door Service Glasherstel dan zorgen wij ervoor dat u dezelfde ruit terugkrijgt of één van betere kwaliteit. Ongeacht of het gaat om de ruit van een woning of bedrijf, wij kunnen allerlei ruiten leveren: van enkel glas tot dubbel glas, van HR++ isolatieglas tot verschillende soorten veiligheidsglas. Naast onze producten zijn ook onze diensten van hoge kwaliteit. Dat komt omdat al onze monteurs een basisopleiding hebben gevolgd, gecertificeerd zijn, jaarlijks een training volgen over nieuwe technieken en gecontroleerd worden op het leveren van kwaliteit. Laat uw glas daarom door Service Glasherstel vervangen en bel gratis naar 0800-0200507.