Schade?

0800-0200507

Meer dan 180 met glas beladen wagens staan voor u klaar

Service Glasherstel is altijd bij u in de buurt

Met meer dan 180 met glas beladen wagens zijn onze glaszetters altijd bij u in de buurt. En dat is prettig als u verlangt dat wij snel bij u langskomen. Dat geldt vooral als u glasschade heeft, maar ook als u uw nieuwe isolatieglas zo snel mogelijk geplaatst wilt hebben. Omdat ons glasbedrijf veel mobiele wagens heeft en in elke provincie in Nederland vertegenwoordigd is, is dat een stuk service waar u op kunt rekenen.

Service Glasherstel werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Wachten op het herstellen van uw glasschade duurt niet lang, want onze glaszetter werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Iedere dag is de glaszetter bij u in de buurt aan het werk om isolatieglas, enkelglas, veiligheidsglas of andere glassoorten te plaatsen en glasherstel uit te voeren. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe glas en hoeft u niet lang te wachten totdat die vervelende schade is gerepareerd. Wilt u nieuw glas bestellen of heeft u een gebroken ruit? Bel 0800-0200507. Ook kunt u uw postcode invullen om zo de dichtstbijzijnde mobiele werkplaats op te zoeken.

Service Glasherstel koopt grootschalig in en is dus voordelig

Wij zijn een groot glasbedrijf en voeren dagelijks veel werkzaamheden uit. Daarom hebben onze glasbedrijven een grote voorraad en daar profiteert u als klant van, want door onze grote inkoop bestelt u nieuwe ruiten of laat u glasschade herstellen voor een voordelige prijs.

Vul uw postcode in en vind de dichtsbijzijnde mobiele werkplaats
Dag en nacht lokaal bij u in de buurt voor snelle en voordelige reparaties