Schade?

0800-0200507

Volg de laatste onwikkelingen op het gebied van glastechniek

Glaszetter van het jaar

Elk jaar wordt iedere glaszetter van Service Glasherstel getraind en geschoold aan de Service Glasherstel Glaszet Academie (i.s.m. met het landelijk erkende opleidingsinstituut Savantis). Daar wordt iedere glaszetter niet alleen getraind op basisvaardigheden, zoals plaatsings- en productkennis, conform de laatste gestelde eisen en normen, maar ook persoonlijke presentatie en communicatieve vaardigheden komen uitvoerig aan bod. Aan de hand van vele inspecties en tevredenheidonderzoeken wordt ieder jaar de beste glaszetter genomineerd voor de titel “GLASZETTER VAN HET JAAR”.

Zilveren ruit

Alleen die glaszetters, die vier jaar achtereen de gestelde norm van > 95%,  van geleverde kwaliteit en kwantiteit behalen komen voor de zilveren ruit aanmerking.

De zilveren Service Glasherstel ruit is opgebouwd uit een zilveren kozijn, met sponning. Hierin wordt de ruit met kit vastgezet en niet afgemest. Rechterzijde van het kozijn wordt opgevuld door zilver. Op de ruit staan twee strepen, welke symboliseren dat de ruit stuk is

Vul uw postcode in en vind de dichtsbijzijnde mobiele werkplaats
Dag en nacht lokaal bij u in de buurt voor snelle en voordelige reparaties

Gouden ruit

Alleen die glaszetter, die zeven jaar achtereen de gestelde norm van > 95%, van geleverde kwaliteit en kwantiteit behalen komen hiervoor aanmerking.

De gouden Service Glasherstel ruit is opgebouwd uit een goud kozijn, met sponning. Hierin wordt de ruit met kit vastgezet en niet afgemest. Rechterzijde van het kozijn wordt opgevuld door zilver. Op de ruit staan twee strepen, welke symboliseren dat de ruit stuk is

Glaszetbedrijf van het jaar

Jaarlijks reikt Service Glasherstel een prijs uit voor het beste bedrijf van het jaar.
Op basis van plaatsingseisen, doorlooptijd, kwaliteit, facturatie en communicatie met opdrachtgevers, wordt deze prijs jaarlijks uitgereikt. Door de aandacht voor kwaliteit en uitvoering van het werk komt ieder glaszetbedrijf in aanmerking voor deze prijs. Ieder jaar word de speciale “fusion” schaal van Rob Dashorst uitgereikt aan het glasbedrijf van het jaar.