Beschadigde ruit? Ingegooid glas? Schakel glaszetter in Alkmaar in!

Heeft u een beschadigde ruit of is uw glas ingegooid dan kunt u bij de glaszetters van Service Glasherstel in Alkmaar terecht voor een directe en vakkundige reparatie of vervanging. Een beschadigde of kapotte ruit is vervelend en bederft het comfort bij u thuis of bij een bedrijf. Wij snappen dat en daarom kunnen wij direct naar u toekomen om een vakkundige reparatie of vervanging uit te voeren. Bel daarvoor met 0800-0200507 en onze glaszetters uit Alkmaar komen direct naar u toe.

Glaszetter in Alkmaar direct beschikbaar, werkt vakkundig en is voordelig

Schakelt u Service Glasherstel in als uw glaszetter uit Alkmaar dan profiteert u van onze directe en vakkundige diensten.

Service Glasherstel is…

 • altijd dichtbij en daardoor snel bij u
  Doordat we met 180 mobiele werkplaatsen door heel Nederland rijden zijn we altijd bij u in de buurt. Op die manier zijn we in staat om snel naar u toe te komen om uw glasschade te herstellen.
 • dag en nacht bereikbaar
  U kunt ons 24 uur per dag bereiken, 365 dagen in het jaar. Dat doen we bewust, want glasschade kunt u op ieder moment krijgen.
 • een zeer voordelige glashandel
  Wij rekenen bijvoorbeeld geen voorrijkosten, wat de prijs lekker laag houdt.
 • erkend door alle verzekeraars.
  Dat betekent dat we u altijd mogen helpen, bij welke verzekering u ook zit. En daar zijn we best een beetje trots op, want op die manier tonen alle verzekeraars in Nederland vertrouwen in ons.
 • duurzaam en milieubewust
  We geven om de wereld om ons heen en hanteren daarom een duurzame en milieubewuste aanpak.

Glaszetter uit Alkmaar met gecertificeerde en vakkundige monteurs

Naast de grote voordelen die u hierboven leest zijn ook onze gecertificeerde en vakkundige glaszetters uit Alkmaar het vernoemen waard. In combinatie met onze kwalitatieve producten zorgen zij voor een efficiënte en professionele reparatie of vervanging. Wilt u direct iets aan uw glasschade laten doen, maak dan een afspraak met onze glaszetters uit Alkmaar via 0800-0200507.