Vakkundige en altijd bereikbare glaszetter in Amsterdam

Kapot glas bij uw woning of bedrijf in Amsterdam kan een doorn in het oog zijn en kunt u het beste meteen laten herstellen of vervangen door een vakkundige glaszetter. Dat is waar Service Glasherstel om de hoek komt kijken. Wij repareren of vervangen dat kapotte glas. Wanneer u wilt. En op een vakkundige manier.

Dichtbij dus snel
Service Glasherstel beschikt over meer dan 180 mobiele werkplaatsen. Deze grote bussen rijden door heel Nederland en zijn zo volledig uitgerust dat we er iedere reparatie- of vervangingsklus mee uit kunnen voeren. Aangezien we ook bij u in de buurt rijden kunnen we snel ter plaatse zijn om kapot glas te repareren of te vervangen. Wel net zo prettig.

Altijd bereikbaar: 24/365
Service Glasherstel is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar én inzetbaar. Dat is erg handig, want het oplopen van glasschade – klein of groot – kan u op elk moment gebeuren.

Zeer voordelig
Bij Service Glasservice betaalt u heel weinig voor een topservice. Zo rekenen we bijvoorbeeld geen voorrijkosten.

Voor iedereen beschikbaar
Service Glasherstel is er voor iedereen. Voor zowel particulieren als bedrijven. En daarbij maakt het niet uit waar u verzekerd bent, want Service Glasherstel is erkend door alle verzekeraars in Nederland.

Glaszetters uit Amsterdam maken het glas op een snelle, vakkundige manier

Fijn toch, de grote voordelen van onze glaszetters uit Amsterdam die we hierboven noemen? Maar daarbij vergeten we de monteurs. De gecertificeerde monteurs welteverstaan, want onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd en hebben een opleiding gevolgd. Daardoor is naast de kwaliteit van onze producten ook de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd.

Glaszetters uit Amsterdam direct bereikbaar via 0800-0200507

Zit u thuis of bij uw bedrijf in – of in de buurt van – Amsterdam met kapot glas, schakel dan Service Glasherstel in. Onze glaszetters kunnen direct naar u in Amsterdam toekomen zodra u een afspraak heeft gemaakt via 0800-0200507 (gratis).