Kapot of beschadigd glas? Glaszetter Assen komt gelijk naar u toe!

Woont u in – of in de buurt van – Assen en zit u thuis of bij uw bedrijf met kapot of beschadigd glas, schakel dan de glaszetters van Service Glasherstel in Assen in. Wij staan altijd voor u klaar en kunnen direct bij u langskomen als u glasschade heeft. Bel voor een afspraak direct met het gratis nummer 0800-0200507 en laat een van onze monteurs de kapotte ruit repareren of vervangen.

Waarom Service Glasherstel als uw glaszetter in Assen?

Er zijn ongetwijfeld meerdere glaszetters in Assen of in de buurt te vinden, waarom zou u dan voor Service Glasherstel kiezen? Omdat Service Glasherstel direct een reparatie of vervanging uit kan voeren. Omdat we vakkundig te werk gaan. En om nog veel meer dingen.

Dichtbij
Service Glasherstel beschikt over 180 mobiele werkplaatsen. Simpel gezegd zijn dit grote bussen die uitgerust zijn met allerlei soorten glas en gereedschap. In geval van schade kunnen deze bussen direct naar u toekomen om een reparatie of vervanging uit te voeren. En omdat we met meer dan 180 mobiele werkplaatsen rondrijden rijdt er altijd eentje bij u in de buurt. Wilt u precies weten waar de dichtstbijzijnde monteur zich bevindt? Vul dan uw postcode in op onze website en zich waar de dichtstbijzijnde monteur rondrijdt.

24/365 bereikbaar
Service Glasherstel is 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar bereikbaar via het nummer 0800-0611.

Snel
Aangezien Service Glasherstel altijd bij u in de buurt is en altijd bereikbaar is kunnen onze glaszetters snel bij u zijn.

Erkend door alle verzekeraars
Service Glasherstel is erkend door alle verzekeraars. Daar zijn we trots op, want het betekent dat alle verzekeraars in Nederland vertrouwen in ons hebben. Voor u betekent het dat u – waar u ook verzekerd bent – altijd bij ons terecht kunt.

Glaszetters uit Assen nemen deel aan Glaszet Academie

Op de kwaliteit van onze producten kunt u rekenen evenals op de kwaliteit van onze glaszetters uit Assen. Onze monteurs zijn namelijk allemaal gecertificeerd en nemen jaarlijks deel aan de Glaszet Academie. Op die manier zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen uit de glasbranche en de nieuwste methodes en technieken op het gebied van glasherstel. Bel voor een afspraak met onze glaszetters uit Assen met het gratis nummer 0800-0200507.