Glaszetter Drachten snel, dichtbij, altijd bereikbaar en voor iedereen

Zit u thuis of bij uw bedrijf met glasschade en zoekt u naar een glaszetter in – of in de buurt van – Drachten? Bel dan 0800-0200507 en schakel Service Glasherstel in. Waarom? Omdat wij goed zijn in wat we doen. Omdat we uw verwachtingen waar maken. En om nog veel meer dingen die hieronder beschreven worden.

Altijd in de buurt en daardoor snel bij u
Service Glasherstel is een unieke glashandel, want wij bevinden ons altijd bij u in de buurt. Hoe dat zit? Onze glashandel beschikt over meer dan 180 mobiele werkplaatsen. Simpel gezegd zijn dat grote bussen die uitgerust zijn met gereedschappen en allerlei soorten glas, zodat we overal een reparatie of vervanging van kapot glas kunnen uitvoeren. Van die 180 bussen rijdt er altijd wel eentje bij u in de buurt. En daardoor kunnen we snel bij u zijn.

Dag en nacht bereikbaar
Service Glasherstel is dag en nacht bereikbaar. Bel 0800-0200507 op een willekeurig moment en wij nemen op. Dat niet alleen, want in geval van schade kunnen wij meteen een monteur naar u toesturen.

Voordelig
Service Glasherstel is u van dienst tegen een zeer scherpe prijs. Bij ons betaalt u bijvoorbeeld niet voor voorrijkosten. Daar doen wij niet aan.

Glaszetter voor iedere verzekeraar
Service Glasherstel is erkend door alle verzekeraars. Dat betekent simpelweg dat iedere verzekeraar in Nederland het goed vindt als we een klant van hun helpen met glasschade. We mogen u dus ook helpen.

Voor particulieren en bedrijven
Service Glasherstel repareert glasschades aan huis en vervangt glas dat niet meer te repareren is. Hetzelfde geldt voor bedrijven die deze problemen hebben.

Kwaliteit glaszetter Drachten met gecertificeerde monteurs

Kiest u voor onze glaszetters uit Drachten dan kiest u voor gecertificeerde monteurs. Naast de kwaliteit van onze producten vinden wij de kwaliteit van onze diensten minstens zo belangrijk. Daarom zijn al onze monteurs opgeleid en hebben ze allemaal de benodigde certificaten.

Onze glaszetter Drachten direct inschakelen via 0800-0200507

Wilt u gelijk iets aan de glasschade bij u thuis of uw bedrijf laten doen bel dan met onze glaszetters uit Drachten. Dat doet u simpel en snel via 0800-0200507 (gratis). Onze glaszetters uit Drachten zijn in staat om binnen no-time bij u te zijn en voor een vakkundig glasherstel te zorgen.