Uw glasschade door glaszetter Groningen direct gerepareerd

Zoekt u een glaszetter in Groningen die direct kapot glas repareert of vervangt, schakel dan Service Glasherstel in. Dat doet u door te bellen met 0800-0200507 waarna wij gelijk bij u langskomen, ongeacht waar u in Groningen woont. Dat is wel zo prettig, want op die manier heeft u maar heel kort last van de glasschade.

Glaszetter Groningen is voordelig, snel en erkend door alle verzekeraars

Naast Service Glasherstel zijn er natuurlijk andere glaszetters in Groningen. Waarom zou u voor Service Glasherstel kiezen? Omdat we voordelig zijn door onze scherpe prijzen. Omdat we snel glasschade kunnen herstellen en erkend zijn door alle verzekeraars in Nederland. En om nog veel meer redenen.

  • Altijd in de buurt
  • Direct beschikbaar
  • Hele jaar door bereikbaar
  • Voordelige reparaties/vervangingen
  • Erkend door alle verzekeraars
  • Duurzame en milieubewuste manier van werken

Service Glasherstel is, waar u ook woont in Groningen, altijd in de buurt. Wij rijden namelijk met meer dan 180 mobiele werkplaatsen door Nederland. En omdat we met zoveel bussen rijden, zijn wij altijd bij u in de buurt. Bekijk het zelf en vul uw postcode in op onze website. Als u dat doet ziet u gelijk waar de dichtstbijzijnde monteur rondrijdt. Als u ons belt – en dat kunt u 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar doen – dan zijn wij direct beschikbaar. En omdat we altijd in de buurt zijn kunnen we zo snel bij u de glasschade herstellen. Dat doen we allemaal tegen zeer scherpe prijzen, waarbij we geen voorrijkosten rekenen. Waar u verzekerd bent maakt niets uit, want wij zijn erkend door alle verzekeraars in Nederland en werken met hen allemaal samen. En omdat wij ons bewust zijn van de wereld om ons heen en er om geven werkt onze glashandel op een duurzame en milieubewuste manier.

Klantvriendelijke en professionele glaszetter uit Groningen

Besluit u om uw glasschade te laten herstellen door een van onze glaszetters uit Groningen? Dan kunt u rekenen op de klantvriendelijkheid en professionaliteit van onze monteurs. Zij zijn allemaal opgeleid en gecertificeerd en weten precies wat ze doen. Wilt u een afspraak maken met een van onze glaszetters uit Groningen, bel dan 0800-0200507 en wij komen direct.