Glaszetter in Haarlem repareert of vervangt kapot glas gelijk

Woont u in – of in de buurt van – Haarlem en heeft u thuis of bij uw bedrijf kapot of beschadigd glas, schakel dan een van onze glaszetters in. Service Glasherstel kan direct uw kapotte of beschadigde ruit repareren of vervangen. Dat is wel net zo fijn. Om gelijk een afspraak te maken belt u met 0800-0200507 (gratis). Een reparatie of vervanging wordt vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd. Service Glasherstel is niet voor niets een landelijke glashandel dat door iedere verzekeraar in Nederland erkend wordt. Wij rijden met meer dan 180 mobiele werkplaatsen door heel Nederland en zijn dagelijks verschillende huishoudens en bedrijven van dienst.

Waarom wij als uw glaszetter in Haarlem? Hierom!

Waarom zou u uw glasschade door ons als glaszetter in Haarlem laten repareren? Nou, omdat wij snel en dichtbij zijn, maar ook voordelig, altijd bereikbaar en duurzaam en milieubewust zijn en daarnaast worden erkend door alle verzekeraars in Nederland.

Snel en dichtbij
Service Glasherstel zit in Haarlem en dankzij de 180 mobiele werkplaatsen is Service Glasherstel overal. Daardoor kunnen we snel bij u zijn in geval van schade en kan glasschade snel worden verholpen.

Voordelig
Geen voorrijkosten en zeer scherpe prijzen.

Altijd bereikbaar
24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Erkend door alle verzekeraars
Onze gecertificeerde monteurs en kwalitatieve producten vallen bij verzekeraars in de smaak. Daarom mogen wij u – ongeacht waar u verzekerd bent – van dienst zijn.

Duurzaam en milieubewust
Wij respecteren de wereld om ons heen en zijn er zuinig op. Onze manier van werken is daarop aangepast.

Glaszetter Haarlem met goed opgeleid personeel die kwaliteit waarborgt

Glaszetters van Service Glasherstel in Haarlem zijn goed opgeleid, gecertificeerd en waarborgen de kwaliteit van onze producten en diensten. U kunt er dan ook op rekenen dat zij een reparatie snel en effectief uitvoeren zodat u zo kort mogelijk hinder ondervindt van de glasschade. Voor het maken van een afspraak belt u eenvoudig en snel met 0800-0200507.