Glaszetter in Leeuwarden nodig? Kies voor de snelste en goedkoopste

Heeft u kapot glas bij uw woning of bedrijf in Leeuwarden en bent u daarom op zoek naar een glaszetter? Service Glasherstel kan u direct van dienst zijn. En op dusdanige wijze waar u vrolijk van wordt. Waarom Service Glasherstel en niet een ander? Wel, hierom.

Wij zijn dichtbij en daardoor in staat om snel bij u te zijn.
Service Glasherstel rijdt namelijk met 180 mobiele werkplaatsen door heel Nederland. Daardoor zijn we altijd in de buurt en kunnen wij snel naar u toekomen om een reparatie of vervanging van het kapotte glas uit te voeren.

Wij zijn een glashandel met scherpe prijzen
Ja, dat klopt, maar dat is niet het enige. Wij rekenen ook nog eens geen voorrijkosten. Lekker voordelig dus.

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar
En dat zorgt voor een unieke dienstverlening. Onze glashandel is altijd bereikbaar en altijd in staat om een reparatie of vervanging uit te voeren.

Wij zijn erkend door alle verzekeraars
Dat is niet niets. Het zegt namelijk dat alle verzekeraars in Nederland vertrouwen in ons hebben. Simpelweg betekent het voor u dat u – ongeacht waar u verzekerd bent – voor glasschade altijd bij ons mag aankloppen.

Wij zijn er voor iedereen
Of uw woning nou beschadigd of kapot glas heeft of uw bedrijf in – of in de buurt van – Leeuwarden, wij zijn er voor u.

Heeft u glasschade dan kunt u gelijk contact met ons opnemen via 0800-0200507 (gratis).

Glaszetter in Leeuwarden die altijd mobiel en altijd in de buurt is

Heeft u glasschade en moeten wij naar Leeuwarden toekomen, of woont u in de buurt van Leeuwarden en moeten we daar onze glaszetters heen sturen? Het vormt geen enkel probleem. Service Glasherstel beschikt over 180 mobiele werkplaatsen. Deze grote, met glas beladen bussen rijden overal in Nederland. Ook bij u in de buurt. Daarom kunnen we snel bij u zijn.

Glashandel in Leeuwarden met vakkundige glaszetters

Kiest u voor Service Glasherstel als glashandel uit Leeuwarden dan kiest u tevens voor onze vakkundige glaszetters. Zij zijn allemaal opgeleid, gecertificeerd en worden ieder jaar getraind op het gebied van nieuwe producten en technieken. Genoeg redenen om te kiezen voor Service Glasherstel. Bel daarom voor een afspraak met onze glaszetters uit Leeuwarden naar 0800-0200507 (gratis).