Service Glasherstel is uw glaszetter in Limburg

Woont u in Limburg of is uw bedrijf hier gevestigd en bent u vanwege glasschade op zoek naar een geschikte glaszetter? Zoek dan niet langer, Service Glasherstel kan u namelijk direct van dienst zijn. Bel 0800-0200507 (gratis) en laat gelijk iets aan het kapotte of beschadigde glas doen! Gaan we iets te snel? Lees hieronder waarom Service Glasherstel u als geen ander van dienst kan zijn.

Dichtbij
Wij zijn dichtbij, omdat we met 180 mobiele werkplaatsen door heel Nederland rijden. Dit zijn eigenlijk 180 grote bussen die overal een reparatie of vervanging kunnen uitvoeren. Omdat we met zoveel bussen rondrijden rijdt er ook altijd eentje bij u in de buurt. Daar komt u snel genoeg achter. Op onze website kunt u uw postcode invoeren. Als u dat heeft gedaan ziet u gelijk waar de dichtstbijzijnde monteur rondrijdt.

Snel
Wij zijn altijd dichtbij, dus zijn we snel ter plaatse en kunnen we u snel van die vervelende glasschade afhelpen.

24/365 bereikbaar én inzetbaar
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar én inzetbaar. Dat is wel zo prettig, want glasschade – groot of klein – kan u op elk moment overvallen.

Voor iedereen
Wij zijn voor iedereen bereikbaar. Voor particulieren. Voor bedrijven. En daarbij maakt het niets uit waar u verzekerd bent, want wij zijn erkend door alle verzekeraars in Nederland.

Glaszetter Limburg met gecertificeerde, goed opgeleide monteurs

Van ons glas kunt u hoge kwaliteit verwachten evenals van onze glaszetters uit Limburg. Al onze monteurs zijn namelijk gecertificeerd en goed opgeleid. Ze volgen ieder jaar zelfs een training om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de glasbranche. Dat vinden wij belangrijk en dat komt de service bij u aan huis of bij uw bedrijf alleen maar ten goede.

Glaszetter uit Limburg direct inschakelen? Bel gratis met 0800-0200507

Wilt u geen minuut langer kampen met de glasschade neem dan direct contact op met onze glaszetters uit Limburg! Dat doet u door te bellen met het gratis nummer 0800-0200507. Omdat we altijd dichtbij zijn kunnen onze glaszetters uit Limburg snel ter plekke zijn om voor een vakkundig glasherstel te zorgen.