Glasschade? Bel 0800-0200507 voor uw glaszetter uit Nijmegen

Heeft u glasschade bij uw woning of bedrijf bel dan voor de meest professionele glaszetter uit Nijmegen met 0800-0200507 (gratis). Service Glasherstel kan na het maken van een telefonische afspraak direct bij u langskomen om het glas te herstellen of te vervangen. Wij zijn een landelijke glashandel, maar zitten ook bij u om de hoek. We rijden namelijk met zo’n 180 mobiele werkplaatsen. Deze grote bussen zijn uitgerust met allerlei soorten glas en het benodigde gereedschap om een reparatie of vervanging bij u uit te voeren. Met deze 180 bussen rijden we door heel Nederland en zijn we ook te vinden in – en in de buurt van – Nijmegen. Bent u benieuwd waar de dichtstbijzijnde glaszetter zich bevindt? Vul uw postcode dan in op onze website dan ziet u direct waar de dichtstbijzijnde monteur rondrijdt.

Service Glasherstel is veelzijdige en betrouwbare glaszetter in Nijmegen

In Nijmegen zijn natuurlijk meerdere glaszetters te vinden; waarom zou u dan speciaal voor Service Glasherstel kiezen? Vanwege onze veelzijdige en betrouwbare dienstverlening.

Service Glasherstel is…

  • altijd in de buurt. Hierdoor zijn we snel ter plaatse en kunnen we snel glasschade herstellen of een ruit vervangen.
  • altijd voordelig. We rekenen namelijk geen voorrijkosten en hanteren zeer scherpe prijzen. Wees daarom geen dief van uw portemonnee.
  • altijd bereikbaar en altijd aan het werk. We zijn 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar te bereiken en zijn ieder moment van de dag bezig met ruitvervanging en –reparaties.
  • erkend door alle verzekeraars. Zij weten dat wij op alle fronten kwaliteit leveren en daarom mogen wij klanten van alle verzekeraars helpen bij beschadigd of kapot glas.
  • duurzaam en milieubewust. We geven om de wereld om ons heen, wat je terugvindt in onze manier van werken.

Glaszetter in Nijmegen met betrouwbaar en vakkundig personeel

Maakt u een afspraak met Service Glasherstel dan komen onze glaszetters uit Nijmegen zo snel mogelijk naar u toe. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, allemaal gecertificeerd en weten precies wat ze doen. Ze tonen zich daarnaast klantvriendelijk en zorgen ervoor dat uw glasschade op een prettige en snelle manier hersteld wordt. Heeft u glasschade en wilt u het laten herstellen door ons als glaszetter uit Nijmegen, bel dan gratis met 0800-0200507.