Voor kapot of beschadigd glas klopt u bij onze glaszetters in Rotterdam aan

Kapot of beschadigd glas kan erg vervelend zijn, maar is snel te verhelpen dankzij onze glaszetters uit Rotterdam. Of het nou gaat om een beschadigde ruit of een ingegooid raam, wij zorgen voor een vakkundige reparatie of vervanging. En dat doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zoekt u een glashandel die de glasschade meteen voor u kan herstellen? Bel dan 0800-0200507 (gratis) en Service Glasherstel komt gelijk naar u toe.

De glaszetter uit rotterdam direct op locatie voor reparatie glasschade

Kiest u voor een van de glaszetters van Service Glasherstel uit Rotterdam dan kiest u voor een snelle, directe, vakkundige en voordelige glashandel.

Service Glashandel is…

  • dichtbij
  • snel
  • altijd bereikbaar: 24/365
  • erkend door alle verzekeraars
  • duurzaam en milieubewust

Wij zijn altijd dichtbij omdat we met 180 speciale bussen door heel Nederland rijden. Daardoor zijn we ook bij u in de buurt. Bent u nieuwsgierig waar de dichtstbijzijnde monteur zich bevindt? Dat kunt u zien via onze website! Vul hier uw postcode in en zie gelijk waar de dichtstbijzijnde monteur rondrijdt. Omdat we altijd dichtbij zijn kunnen we natuurlijk snel naar u toekomen om glasschade te verhelpen. Wanneer u ook glasschade krijgt, u kunt ons altijd inschakelen: 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar. Waar u verzekerd bent is geen punt, want wij zijn erkend door alle verzekeraars in Nederland en werken met hen allemaal samen. En kiest u voor Service Glasherstel dan kiest u voor een bedrijf dat zich bewust is van de wereld om zich heen en op een duurzame en milieubewuste manier werkt.

Glaszetter uit Rotterdam voor een vakkundige en plezierige reparatie

Laat u uw glasschade herstellen door een glaszetter van Service Glasherstel uit Rotterdam dan kunt u rekenen op een vakkundige en plezierige reparatie. Onze monteurs zijn allemaal opgeleid en in het bezit van de benodigde certificaten. Dat betekent dat ze hun werk heel vakkundig uitvoeren en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Wilt u direct een afspraak maken met een van onze glaszetters uit Rotterdam, bel dan met het gratis nummer 0800-0200507.