Vakbekwame glaszetter bij u om de hoek

Heeft u een kapotte of beschadigde ruit en zoekt u een vakbekwame glaszetter bij u om de hoek? Dan kan Service Glasherstel u van dienst zijn! Met 180 mobiele werkplaatsen zijn wij in elke provincie van Nederland te vinden. Zo’n mobiele werkplaats is een grote, met glas beladen bus waarmee we heel snel iedereen van dienst kunnen zijn. Of we daadwerkelijk bij u om de hoek zitten kunt u checken. Vul daarvoor uw postcode in op onze website en bekijk waar de dichtstbijzijnde glaszetter zich bevindt. Heeft u een kapotte of beschadigde ruit, geef dat dan door via het gratis nummer 0800-0200507 en wij komen direct naar u toe!

Glaszetter legt zich bloot: dit zijn wij en dit zijn onze grote voordelen

Is er naast ons nog een andere glaszetter bij u om de hoek, waarom zou u dan voor ons kiezen? Nou, om de volgende, grote voordelen van Service Glasherstel.

  • Wij zijn snel: met 180 mobiele werkplaatsen verspreid over heel Nederland kunnen we razendsnel ter plekke zijn.
  • Wij zijn voordelig: we hanteren namelijk hele scherpe tarieven en rekenen geen voorrijkosten
  • Wij zijn altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar. Dat betekent niet alleen dat er iemand is die de telefoon opneemt, maar dat we altijd – ook middenin de nacht – een glaszetter beschikbaar is.
  • Wij hebben gecertificeerde monteurs: zij zijn allemaal opgeleid, gecertificeerd en volgen jaarlijks een training over nieuwe technieken op het gebied van reparatie en montage.
  • Wij zijn erkend door alle verzekeraars: omdat we kwaliteit leveren hebben alle verzekeraars in Nederland vertrouwen in ons.
  • Wij zijn er voor iedereen: wij hebben allerlei soorten glas en kunnen daarmee iedere woning en ieder bedrijf van glas voorzien.
  • Wij zijn duurzaam en milieubewust: we zijn ons bewust van de wereld om ons heen en hebben duurzaamheid en een milieubewuste aanpak doorgevoerd in onze manier van werken.

Glaszetter met allerlei soorten glas: voor woningen en voor bedrijven

Service Glasherstel is een allround glaszetter en heeft allerlei soorten glas. Wilt u ons inschakelen vanwege een kapotte ruit thuis? Dat kan! Heeft uw bedrijf een beschadigde ruit en wilt u een glaszetter inschakelen om de ruit te herstellen of te vervangen? Dat kan ook! Zo ziet u: wij zijn een allround glasherstelbedrijf met kwalitatieve producten en professionele mensen. Heeft u een glaszetter nodig, schakel ons dan in en bel gratis naar 0800-0200507.