Laat uw kapotte ruit direct vervangen door Service Glasherstel

Is er een ruit van uw woning of bedrijf kapot, bel dan 0800-0200507 om de kapotte ruit te laten repareren of vervangen door Service Glasherstel. Dankzij onze fulltime dienstverlening zijn wij 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar bereikbaar. En met de 180 met glas beladen wagens die wij hebben rondrijden, verspreid over heel Nederland, zijn wij verrassend snel ter plaatse. U kunt zelfs checken waar de dichtstbijzijnde monteurs van Service Glasherstel zich bevinden. Voer uw postcode in via onze website en zie gelijk op hoe zo’n kleine afstand de dichtstbijzijnde mobiele werkplaats is.

Waarom een ruit laten vervangen door Service Glasherstel?

U zit met een kapotte ruit die u het liefst zo snel mogelijk wilt laten repareren of vervangen. Waarom zou u dat bij Service Glasherstel doen?

Wij zijn..

  • snel
  • altijd dichtbij
  • 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • er voor al het glas van woningen en bedrijven
  • erkend door alle verzekeraars
  • een bedrijf met scherpe prijzen, dat geen voorrijkosten rekent

Ruit laten vervangen voor een nieuwe, kwalitatieve ruit

Schakelt u Service Glasherstel in voor het laten vervangen van uw ruit dan kunt u rekenen op een nieuwe, zeer kwalitatieve ruit. Ongeacht wat voor soort ruit u nu heeft kunnen wij dezelfde ruit leveren of één van betere kwaliteit. Wij beschikken over onder andere enkel glas, HR++ isolatieglas, veiligheidsglas en decoratieglas. Niet alleen leveren wij kwalitatieve producten, ook kunt u vertrouwen op een goede kwaliteit van onze diensten. Onze glaszetters zijn allemaal gecertificeerd en volgen jaarlijks een training om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken op het gebied van reparatie en montage. Daarnaast wordt iedere glaszetter die voor Service Glasherstel werkt gecontroleerd door een quality manager. Hij bewaakt de hoogwaardige kwaliteit van onze diensten. Heeft u een kapotte ruit en wilt u deze laten repareren of vervangen, neem dan contact met ons op via het gratis nummer 0800-0200507.